Wonen en tuin

Wonen en tuin

Ken je iemand die bezig is met een verbouwing en die wel wat extra steun kan gebruiken? Misschien is een kluscadeau cadeaukaart dan een leuk cadeau. Het kan natuurlijk ook zijn dat je iemand iets leuks wil geven voor de tuin. Of iets leuks voor in het huis.

Klus Cadeau

Klus Cadeau is het leukste cadeau voor al je huis- en tuinprojecten. Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij honderden bouwmarkten en doe-het-zelf winkels in heel Nederland. Gereedschap, verf, hout, behang en zelfs meubels: alles waarmee je jouw huis en tuin kunt omtoveren tot een droomplek. Of gewoon om een simpele klus te klaren! Dit cadeau is ideaal voor iedereen die van klussen houdt en zélfs voor iemand met twee linkerhanden.

Wehkamp

Met de cadeaubon van wehkamp.nl geef je de keuze uit 150.000 artikelen! Voor iedere gelegenheid dus het perfecte cadeau.

Intratuin

Intratuin kleurt je leven! Maak iemand blij met een Intratuin Cadeaukaart welke is in te leveren bij alle filialen in Nederland en België.

FonQ

Met een ruime keuze uit duizenden merkproducten en cadeaus voor in en om het huis, is de fong.nl card het perfecte cadeau voor ieder type en elk geefmoment. Bij fong.nl vind je het!

Praxis

Praktisch gezien 't beste cadeau! Je familie, buurman, of wie je ook verrast, hoeft het bedrag niet in één keer te besteden, maar kan het in delen inwisselen. Dat kan natuurlijk bij elke winkel van Praxis.

GAMMA

Met de GAMMA Cadeaupas heb je een cadeau gevonden dat ideaal is voor elke klusser, voor mensen die aan het verbouwen zijn of net een nieuw huis of appartement hebben gekocht. Met deze cadeaukaart kun je voor een bepaald tegoed winkelen bij elke GAMMA winkel in heel Nederland. De ontvanger van dit cadeau kan zelf een artikel uitkiezen uit het gehele assortiment. De Gamma cadeaukaart: het handigste cadeau om te krijgen.