Hoe kunnen we je helpen?

Heeft u een vraag en krijgt u het antwoord niet gevonden? Onze veelgestelde vragen zijn onderverdeeld in overzichtelijke categorieën. Bekijk ze snel!

  Meest gestelde vragen

  • Hoe werkt het kopen van cadeaukaarten met korting?

   Het kopen van cadeaukaarten met korting is een vrij eenvoudig. Verkopers hebben de mogelijkheid om cadeaukaarten toe te voegen welke tegen gereduceerde prijzen aangeboden worden aan de gebruikers van Jouwcadeaukaart. De cadeaukaarten kunnen vervolgens gekocht en gebruikt worden om te besparen op toekomstige aankopen.

  • Waarom zou ik van Jouwcadeaukaart gebruik maken?

   Bij Jouwcadeaukaart heb je de mogelijkheid om geld te besparen door afgeprijsde cadeaukaarten te kopen. Voordat een cadeaukaart te zien is op Jouwcadeaukaart wordt deze, en de verkoper, gecontroleerd op meerdere punten. Je betaalt aan Jouwcadeaukaart zodat je zeker bent dat je de cadeaukaart ontvangt.
   Als verkoper kun je gratis je cadeaukaart toevoegen en ben je verzekerd van uitbetaling na een verkoop. Nadat de cadeaukaart toegevoegd is hoef je niets meer te doen. Jouw cadeaukaart verkoopt zich dus automatisch.

  • Is het kopen van cadeaukaarten veilig?

   Jazeker, wij doen er alles aan om de verkoop van je cadeaukaart(en) zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo voeren wij diverse controles uit op de cadeaukaarten en verkopers. Betalingen en uitbetalingen van cadeaukaarten verlopen via Jouwcadeaukaart. Hierdoor is de koper verzekerd van de levering van de cadeaukaart en de verkoper van de uitbetaling. Daarnaast passen wij de nieuwste en beste veiligheidstechnieken toe.

  • Zijn er kosten voor het kopen van cadeaukaarten?

   Als koper betaal je 5% servicekosten over het verkoopbedrag van de cadeaukaart(en).

  • Hoe kan ik het saldo van een cadeaukaart controleren?

   Op de Jouwcadeaukaart saldo controlepagina kun je een telefoonnummer of link vinden voor de controle van alle cadeaukaarten welke verkocht worden via Jouwcadeaukaart.

  • Welke betaalmethodes hanteert Jouwcadeaukaart?

   Wij maken gebruik van iDeal, Bitcoin, Bancontact/Mister Cash en PayPal om betalingen te garanderen en de eenvoudigheid te waarborgen.

  • Kan ik zonder Facebook gebruik maken van Jouwcadeaukaart?

   Ja, als koper hoef je enkel je e-mailadres in te vullen voor de levering van de cadeaukaart(en). Als verkoper is het echter niet mogelijk. Het gebruik van Facebook is een essentieel onderdeel van Jouwcadeaukaart omdat het ons en de potentiële koper in staat stelt een schatting te maken van de geloofwaardigheid van de verkoper. Wil je toch gebruik maken van Jouwcadeaukaart? Maak dan een Facebook account aan op Facebook.

  Contact

  Houd je cadeaukaart nummer bij de hand wanneer je contact met ons opneemd.

  • E-mail
   Stuur ons een e-mail
   Binnen één werkdag antwoord.
  • Post
   Jouwcadeaukaart
   Bomanshof 7
   5611NJ Eindhoven