Over Jouwcadeaukaart

Jouwcadeaukaart is dé marktplaats voor cadeaukaarten waar gebruikers cadeaukaarten kunnen verkopen of kopen met korting. Bespaar op honderden van je favoriete merken! Via Jouwcadeaukaart zijn kopers door onze veiligheidsmaatregelen verzekerd van een veilige koop en verkopers zijn verzekerd van hun geld!

Cadeaukaarten kopen met korting

Wij controleren alle cadeaukaarten en aanbieders op correctheid en betrouwbaarheid. Bij andere websites betaal je ook vaak rechtstreeks aan de aanbieder. Vervolgens moet je afwachten of de aanbieder daadwerkelijk het product opstuurt. Bij Jouwcadeaukaart werkt dit anders. Bij de aankoop van een cadeaukaart betaal je aan Jouwcadeaukaart. Op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben krijgt je direct de cadeaukaart per e-mail. Mocht er tijdens het proces iets mis gaan dan kunnen wij de uitbetaling aan de aanbieder, indien nodig, opschorten. Koop cadeaukaarten met korting.

Veilig cadeaukaarten verkopen

Heb je een cadeaukaart dan kun je deze eenvoudig en veilig verkopen via Jouwcadeaukaart. Door het volgen van een aantal stappen vragen wij om informatie over jou en uw cadeaukaart in te vullen. Wij controleren deze informatie en voeren een aantal andere controles uit. Als de cadeaukaart is goedgekeurd wordt deze direct zichtbaar. Als je cadeaukaart verkocht is boeken we het geld binnen één week over. Je bent zo dus altijd verzekert van je geld! Verkoop cadeaukaarten via Jouwcadeaukaart.

Via Jouwcadeaukaart zijn door onze veiligheidsmaatregelen kopers verzekerd van een veilig koop en verkopers zijn verzekerd van hun geld!

Contact

 • Post
  Jouwcadeaukaart
  Bomanshof 7
  5611NJ Eindhoven
 • Email
  Stuur ons een e-mail
  Binnen één werkdag antwoord.