Cadeaukaarten kopen

Directe leveringDirecte levering

Alle cadeaukaarten worden digitaal geleverd. Dit betekent dat na het afronden van de betaling de cadeaukaarten direct per e-mail naar het door jouw gekozen e-mailadres gestuurd worden. Je kunt dan direct gebruik maken van jouw cadeaukaart.

Strenge controlesStrenge controles

Jouwcadeaukaart hanteert strenge controles op geldigheid en correctheid van de cadeaukaart gegevens. Verkopers zijn ook verplicht om met hun Facebook gegevens in te loggen zodat bekend is wie de verkoper is.

Verkoper is bekendVerkoper is bekend

Doordat verkopers verplicht zijn in te loggen met hun Facebook gegevens weten wij en jij wie de cadeaukaart aanbiedt. Wij controleren vervolgens ook of deze gegevens bekend zijn bij mijnpolitie.nl om oplichters te weren.

Bespaar geldBespaar geld

Door gebruik te maken van afgeprijsde cadeaukaarten kun je een hoop geld besparen op je favoriete merken. Alle cadeaukaarten hebben minimaal 10% korting. Cadeaukaarten kun je bovendien gebruiken bovenop andere aanbiedingen in de winkel of webshops.

Cadeaukaarten verkopen

Verkopen bij Jouwcadeaukaart is eenvoudig, snel en veilig. Binnen enkele stappen heb je jouw cadeaukaart toegevoegd en hoef je verder niets meer te doen. Jouw cadeaukaart wordt gecontroleerd en wordt aangeboden op de website. Wij betalen jou na de verkoop uit en hierdoor ben je verzekerd van je geld.

stap 1 Meld je aan met Facebook en voer je cadeaukaart gegevens in

Meld je aan met Facebook en voer je cadeaukaart gegevens in

Je logt in met je Facebook gegevens zodat wij en kopers weten met wie ze te maken hebben. Vervolgens vragen wij je om jouw cadeaukaart in te voeren, zoals je cadeaukaart nummer, pincode, saldo en vervaldatum.

stap 2 Bepaal de verkoopprijs en geef je bankrekening op

Bepaal de verkoopprijs en geef je bankrekening op

Je kunt vervolgens de verkoopprijs van je cadeaukaart bepalen. De verkooprijs moet minimaal 10% minder zijn dan het saldo. Geef hierna jouw bankrekeningnummer in zodat wij je kunnen uitbetalen.

stap 3 Promoot je cadeaukaart op Facebook

Promoot je cadeaukaart op Facebook

Je hebt na het toevoegen de mogelijkheid om jouw cadeaukaart extra te promoten op Facebook. Dit kan helpen om jouw cadeaukaart extra snel te verkopen. Jouw cadeaukaart promoten kan door een eenvoudig druk op de promoot knop.

stap 4 Ontvang je geld nadat jouw cadeaukaart verkocht is

Ontvang je geld nadat jouw cadeaukaart verkocht is

Nadat jouw cadeaukaart goedgekeurd is staat deze te koop op de website. Je hebt er vanaf nu geen omkijken meer naar. Zodra je ticket verkocht is, sturen we een e-mail. Het geld maken we de volgende werkdag over.

Kosten

Onze commissie is variabel en bedraagt 15% inclusief btw over de verkoopprijs tot 50 euro. Bij een cadeaukaart van meer dan 50 euro t/m 100 euro is onze commissie 12.5%. En bij cadeaukaarten van meer dan 100 euro is onze commissie 10%. Deze commissie wordt doorberekend aan de verkoper. Wij gebruiken de commissie-inkomsten onder andere om ons systeem te verbeteren en reclame te maken.